הריון ??

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/12/2001 | 18:08 | מאת: שלומית

ערב טוב, לכולכן !!! יש לי כמה שאלות שמדאיגות אותי, ואודה לכן על תשובתכן המהירה: הוסת היתה אמורה להגיע אתמול, אך עדיין לא הגיעה. הרופא אמר לי לחכות כ- 3 ימים, ואם לא תגיע עד אז, אז לשתות ארגסט. לפי עקומת החום של החודש שראה הרופא, הוא אמר לי כי לדעתו אינני בהריון גם החודש, והוסת תאחר - אך תגיע !! 1. רציתי לדעת, איך הרופא יודע בודאות שאינני בהריון, והמחזור כן יגיע - אבל באיחור? 2. אולי בכל זאת נקלטתי ? למרות, שאינני מרגישה שום דבר מיוחד (בחילות והקאות, גודש בשדיים, תאבון מוגבר וכו')? 3. האם כדאי לי לבדוק בבדיקת הריון ביתית, או שכדאי לי לחכות עוד שבוע בערך, לראות האם יגיע המחזור. אודה לכן על תשובתכן, מוטרדת מאוד - שלומית.

26/12/2001 | 23:48 | מאת: ד"ר מיכה באום

למען השקט הנפשי שלך את יכולה לבצע בדיקה ביתית להריון ואף ניתן לשלוח רמת פרוגסטרון בשאלה של הריון . בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית