שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/12/2001 | 09:24 | מאת: טלי

ד"ר שלום רב! אני בת 30 בעלת שחלות פוליציסטיות ומחזור לא סדיר. עברתי 3 טיפולי איקקלומין שלא גרמו לביוץ ואני אמורה מהמחזור הבא להתחיל טיפול של זריקות פיוריגון+כוריגון. מאחר והמחזור האחרון היה ב-22/10/01 קיבלתי גלולות מיקרוגינון להבאת המחזור. הרופא הורה לי לקחת את הכדורים במשך 10 ימים (כדור 1 ליום)ואמר כי המחזור יגיע בין 2-3 ימים לאחר תום נטילת הכדורים. היום זה היום החמישי ועדיין לא קיבלתי. האם להמתין עוד מס' ימים? האם יש סיכוי שגם כדורים לא גורמים לי לקבל מחזור? אשמח לשמוע את דעתך בתודה מראש על ההתייחסות

26/12/2001 | 23:29 | מאת: ד"ר מיכה באום

המתיני עוד מספר ימים.ודאי ,כמובן,שאינך בהריון אם לא תקבלי מחזור בצעי על קול לאיברי האגן .

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית