תזמון הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/09/2001 | 22:00 | מאת: גלי

פרופ' זיידמן שלום רב, ראשית, ברצוני לברך על הפורום החדש ולאחל הצלחה . שאלתי נוגעת לתזמון הזרעות . הזרקתי פיורגון. אמפולה אחת ליום למשך 10 ימים. בתגובה התפתח זקיק אחד. שלשום נצפה זקיק בגודל 22 מ"מ. ערך האסטרדיול היה 341 (ערכים ישנים) ופרוגסטרון 0.6 להפתעתי, נאמר לי להזריק אמפולה נוספת של פיורגון, ורק למחרת לקבל כוריגון. האם התזמון לא עלול להיות מאוחר מדי ? כלומר, האם לפי הערכים הללו לא יתכן שהביוץ התחיל עוד לפני הכוריגון ? תודה רבה מראש ושנה טובה ומוצלחת! גלי

16/09/2001 | 22:10 | מאת: גלי

שוב תודה, גלי

לא הייתי רוצה שנחליף בפורום את הרופא המטפל שלך. יש הגיון בשאלה שלך ולכן כידאי שתפני אותה לרופא המטפל שלך. אני אשתדל לענות בפורום רק על שאלות "עקרוניות," מאחר ויעוץ פרטני עשוי להחטיא כאשר לא ידועה לי ההיסטוריה של הטיפולים הקודמים שלך, וכו'.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית