ערכת ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/09/2001 | 08:43 | מאת: IRIT

תנו לי המלצה על ערכת ביוץ ואיך לפעול . המחזור שלי לא סדיר בין 32 ל 45 ימים.

לא ידוע לי על הבדלים משמעותיים באיכות הערכות לזיהוי ביוץ שנמכרות בבתי המרקחת בישראל. כולן מתבססות על בדיקת השתן הראשון בבוקר במשך מספר ימים, סביב הביוץ, עד שמזהים הופעת ההורמון LH בשתן על פי שינוי צבע במקלון. הדבר מעיד על כך שאת עומדת לבייץ. הוראות שימוש מפורטות תמצאי בתוך הערכה. אצל נשים עם מחזור לא סדיר, כמוך, הערכות בעלות ערך רב, אבל לא כל הנשים נהנות להתעסק עם "פיפי" ומצליחות להתמיד במעקב. (כמובן שככל שהמחזור שלך סדיר יותר המעקב פשוט וקצר יותר – אבל נחוץ פחות). ניתן להיעזר ברופא למעקב ביוץ במקרים אלה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית