כדורים לביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/12/2001 | 13:53 | מאת: שלומית

צהריים טובים ! רציתי לשאול מהם הכדורים ארגסט ואקקלומין, והאם הם באמת אפקטיבים ?! אנחנו מנסים להכנס להריון כבר 8 חודשים, והרופא נתן לי לשתות אקקלומין עם תחילת הוסת (ברגע שתגיע). שאלתי היא האם באמת כדור זה יכול לזרז את תהליך הביוץ ויביא הריון בהקדם ? תודה על תשובתכם, שלומית.

19/12/2001 | 21:00 | מאת: מרב

בפעם הראשונה הריתי בעזרת האיקוקלמין. לאחר 3 נסיונות. בהצלחה!!!

כדורי הארגסט פשוט מכילים פרוגסטרון ונועדו רק להקדים ולהביא את הדמם הוסתי. האיקקלומין יעיל בגרימת ביוץ, וכמחצית הנשים שמבייצות באופן לא סדיר יבייצו ויהרו בזכות טיפול זה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית