פרוגסטרון -למה לא עונים לי?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/12/2001 | 10:31 | מאת: דנאי

אני עכשיו שואלת פעם שלישית ומקווה שהפעם תהיה התייחסות. אני בת 31, מנסה להיכנס להיריון 7 חודשים. המחזור לא סדיר. בכל החודשים שעברו קיבלתי ארגסט כדי לקבל מחזור. בחודש האחרון קיבלתי גם איקקלומין. ביום ה14 למחזור עשיתי מעקב זקיקים שהראה על זקיקים לא משמעותיים. הרופא אמר לי שיכול להיות ובכלל לא בייצתי וכי כנראה אצטרך טיפול נוסף. בכל מקרה, ביום ה 21 למחזור עשיתי בדיקת - דם לפרוגסטרון. התוצאות היו:nmol / L 9.3 הערכים: male 0.89-3.88- female- foll.phase 0.48-4.45- midcycle 10.6-81.2 luteal 14.1-120.9 postmenopausal nd - 2.3 מה אומרות התוצאות האלו? תודה.

רמות הפרוגסטרון מעט נמוכות, ולכן באמת יתכן ולא בייצת. ניתן עתה לנסות מינון גבוה יותר של איקקלומין או לעבור לזריקות לגרימת ביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית