טיפול

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/09/2001 | 08:16 | מאת: לני

אני בת 40 ועוברת טיפולי IVF. יש לי תגובת שחלות ירודה,למרות עליה במינוני הורמונים יש רק 3-5 זקיקים אבל אחוז הפריות גבוה. בטיפול הקרוב הרופא הציע סינרל משבוע לפני המחזור,הפסקה לקבלת המחזור, ומיום 3 למחזור מנוגון+מטרודין וללא דיכוי נוסף ! האם מוכרת לך טכניקה זו והאם באמת ימנע ביוץ מוקדם על סמך אפקט הדיכוי המקדים?

25/09/2001 | 14:38 | מאת: ד"ר מיכה באום

כפי שכבר ציין פרופ' זיידמן בעבר איחן אנו עונים בפורום על שאלות פרטיות/ספציפיות ישנם מספר פרוטוקולים לנשים עם תגובה שחלתית ירודה כולל מחזור טבעי בלבד . רופא הנשים שלך ישמח לעדכן אותך בהם או שתוכלי לקרוא על כך בסיפרי פיריון שחלקם כתובים אף בעברית

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית