חצוצרות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/12/2001 | 18:42 | מאת: שלי

אני בת 26 ומטופלת כשנתיים ב I.V.F. הגעתי למחלקה העקבות הריון מחוץ לרחם שנגמר בכריתת חצוצרה שמאלית. כמו כן אמרו לי כי גם החצוצרה הימנית פגועה ויש לה סקטוספלינג. עשיתי שישה טיפולים מהם ארבע טיפולים שלמים ושתי החזרות מוקפאים. יש לציין כי העוברים יפים וחוץ מהבעיה המכנית של החצוצרות לא נצפתה שום בעיה אחרת.(עברתי בדיקת היסטרוסקופיה והתוצאה היתה בסדר). רציתי כי תחווה את דעתך מה יכולה להיות הסיבה שאיני נכנסת להריון מה גם כי לפני שהתחלתי בטיפולים נכנסתי להריון ספונטני אולם לא נצפה דופק לעובר לאחר שמונה שבועות ונאלצתי לעשות גריידה.

11/12/2001 | 19:16 | מאת: ד"ר מיכה באום

קשה בצורה שכזו לחוות דעה מדוע אינך נכנסת להריון . הסיבות יכולות להיות שונות ומגוונות במיוחד בכל הקשור להשתרשות העוברים נקווה כי הטיפולים בעתיד יהיו מוצלחים. בהצלחה .

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית