העדר וסת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/12/2001 | 19:19 | מאת: אפי

אני בת 17 לא קיבלתי מחזור כבר 3 חודשים ההיתי אמורה לקבל ב15/9/01 ומאז כלום! עשיתי דיאטה במשך שנה הורדתי 22 קילו מעולם לא הורדתי יותר מקילו בשבוע, חודשים לאחר שלא קיבלתי העלתי במשקל 2 קילו כיום אני שוקלת 52 קילו וגובהי 160 ס"מ , איני סבורה שעקב ההרזיה הפסיק לי המחזור , מה יכולה להיות הסיבה?

07/12/2001 | 22:43 | מאת: אור

כדי למנוע לחצים אולי כדאי ללכת לרופא נשים... היות ויכולות להיות כל מיני סיבות שבת שלום

07/12/2001 | 23:41 | מאת: ד"ר מיכה באום

הרזיה קיצונית כפי שתארת יכולה להיות סיבה מרכזית להעלמות המחזור מובן שרצוי תמיד גם לשלול הריון (איני יודע אם הדבר רלונטי עבורך ).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית