הפלות חוזרות-לד"ר באום

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/12/2001 | 00:24 | מאת: אתי

ד"ר באום שלום! בתאריך 29-11-2001 , בדף מספר 76 , שאלתי בקשר להפלות חוזרות. הבנתי שפרופסור זיידמן לא נמצא בארץ. אודה לך מאוד אם תוכל אתה לענות לי. ראיתי כי יש עוד שאלה בקשר להפלות חוזרות, אשמח מאוד לקבל כל אינפורמציה שתוכל לתת. אחרי 5 הפלות שעברתי כבר, בדיקות למיניהן טיפולים והפריה, האם יש עוד נשים שהיו במצב שלי והצליחו ללדת? להזכירך, אני לא עברתי את השבוע ה-8 , בכל הריון? מה הסיכויים שלי לעבור הריון תקין מבלי לעבור שוב הפלה? בתודה מראש על שאתה מקדיש מזמנך אתי.

07/12/2001 | 23:28 | מאת: ד"ר מיכה באום

אכן מצער לקרוא אודות ההפלות הרבות שעברת . אני מעריך שעברת ברור מקיף ואם לא פני למרפאה להפלות חוזרות שנמצאת בכל בית חולים .גם לאחר ההפלות הרבות שעברת סיכוייך להרות וללדת טובים ועומדים להערכתי מעל ל- 50 אחוז . אל תרימי ידיים.

06/01/2002 | 14:09 | מאת: לימור

לאתי אני עברתי 4 הפלות וגם בירור מקיף בביה"ח שיבא. אם את רוצה פרטים צרי עימי קשר למייל [email protected]/ בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית