ביפאסטון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/11/2001 | 16:14 | מאת: מירי

שלום, מה הוא כדור ביפסטון? לא קיבלתי מחזור כ- 40 יום והרופא נתן לי ביפאסטון 10 כדורים האם זה נורמלי? אני מנסה להיכנס להריון ואני מודאגת מכדורים. תודה מירי

הביפאסטון הוא סוג של פרוגסטרון סינתטי, לא שונה בהרבה מכדורי ארגסט, שאולי קיבלת בעבר. הביפאסטון לא "עוזר" להרות, אך קרוב לודאי שיגרום לך לדמם וסתי, ובמידה והרית לא יפגע בהריון הצעיר.

28/11/2001 | 22:22 | מאת: גל

מירי,מנסיון אישי לקחתי 20 כדורי ביפאסטון לאחר 7 שבועות ללא מחזור.לאחר 3 ימים שהפסקתי לקחת אותם עשיתי בדיקת הריון,שיצאה חיובית,לדעתו של הרופא שלי כדורים אלו תומכים בהריון אם קיים. אז אל תהי מודאגת.

29/11/2001 | 10:15 | מאת: מירי

שלום, לא קיבלתי מחזור 45 יום. תוצאות בדיקת הריון לאחר 38 יום שלא קיבלתי מחזור - שלילי בעקבות זאת הרופא נתן לי ביפאסטון על מנת לזרז את קבלת המחזור 10 כדורים סיימתי לפני שלושה ימים לקחת את 10 הכדורים ועדיין לא קיבלתי . האם זה נורמלי? תודה מירי

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית