השבחה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/09/2001 | 23:29 | מאת: מיכל

שלום וברכה, אנו דתיים ולכן אנו מתקדמים כל צעד בהדרגה לפי הבדיקות. כשלב קודם לבדיקת זרע הרופא שלח אותנו להשבחה וברצוני לדעת בבקשה מה אומרים התוצאות שקבלנו. סליחה מראש על הבלבול כי ממש אין לי מושג איך לכתוב את זה. general parameters volume2.0 liquefiction תקינה concentraton before... 44*10/6 motility good 43 post treatment: concantration 90*10 motility:75 total motility: 13.6*10/200 ,תודה מראש ומקווה שזה לא ממש מסורבל.

בעברית פשוטה: נפח הזרמה היה 2 מ"ל, מעט נמוך (איך אספתם את הזרמה?) הזרע עבר התנזלות (שלב שמתרחש מספר דקות אחרי השפיכה) תקינה. לפני ההשבחה ספירת הזרע הייתה תקינה (44 מליון תאי זרע במ"ל) והתנועתיות סבירה (44% מהזרע היה בתנועה טובה). אחרי ההשבחה ספירת הזרע הייתה מצוינת (90 מליון תאי זרע במ"ל) והתנועתיות טובה מאד (75% מהזרע היה בתנועה טובה), כך שסך תאי הזרע בתנועה היה מעולה לאחר ההשבחה. בהצלחה!

23/09/2001 | 23:56 | מאת: מיכל

תודה רבה על התשובה המהירה והמוסברת. האם זה מעיד על צורך תמידי בהזרעה או שניתן גם באופן טבעי? (אני מודעת שקשה לדעת ללא בדיקת זרע אבל לבינתיים עד התור הבא אצל הרופא..)

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית