מונוגון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/11/2001 | 08:02 | מאת: ליטל

לפרופסור זידמן בוקר טוב. אני מבקשת לדעת עם מונוגון גורם לכאבים חזקים.? כי הזרקתי גונלF ומרודין וגם פרגונל בעבר ולא כאבו לי כמו המונוגון אני מתכוונת במקום ההזרקה ממש כמו כדור האם זה נורמאלי או שאני לא הזרקתי נכון? ושילוב של מונוגון +גונל אף וצטרוטייד האם זה טוב? תודה לך על הכל מליטל

ישנן נשים שמציינות כמוך כי המנוגון כואב להן, ומומלץ במקרים אלה לעבור מהזרקה תת-עורית להזרקה לתוך השריר. הצרוף התרופתי שאת מציינת הינו מקובל ויעיל.

25/11/2001 | 21:21 | מאת: קובי

אשתי גם הזריקה פעם ראשונה מונוגון והיד מסביב לדקירה התפחה וראתה כמו כוויה. הרופא הורה לה להפסיק עם המווגון ולהזריק GONAL F. לכן מומלץ לך להגיד את זה לרופא שלך ושהם ייעצו לך. שעתי על עוד מספר נשים שהמונוגון לא עשה להם "טוב".

26/11/2001 | 00:11 | מאת: ליטל

דר' זו שוב אני המונוגון כואב לי מאוד. והיום הלכתי לאחות שתזריק לי בעצמה חשבתי לא הזרקתי נכון היום היא הזריקה לי מסביב לתבור וזה עשה לי כויה בקוטר אחד וחצי סנטימטרוהמקום כואב לאחר כמה שעות של ההזרקה .האם זה יותר חזק מגונלF התחלתי חמישה ימים עם גונל אף ותמול והיו המשכתי עם מונוגון ארבעה אמפולות היום ה9 למחזור אני רוצה לבקש מהרופא שלי שאני יפסיק עם מונוגון ויקח גונלF . מה אתה אומר?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית