סיכויי הצלחה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/11/2001 | 23:30 | מאת: קובי

מה סיכויי ההצלחה של טיפולי פוריות כשההבחנה היא סתימה בחצוצרות (אחת סתומה והשנייה הוצאה בעקבות הריון מחוץ לרחם). העוברים שלנו טובים מאוד. ומצב הרחם תקין (לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית). כמו כן לפני הטיפולים אשתי נכנסה פעמיים להריון ספונטני אולם ללא הצלחה.

קשה לענות על שאלות מסוג זה, כאשר אני לא יודע אפילו את הגיל של אישתך, ופרטים חיוניים רבים נוספים. באופן כללי ניתן לומר שאם הריתם בעבר והבעיה היא אך ורק בחצוצרות, הרי שטיפולי הפריה אמורים לפתור לכם את הבעיה בפרק זמן סביר של טיפולים.

25/11/2001 | 21:13 | מאת: קובי

בהשך לשאלה - גילה של אישתי הוא 26 הבעיה היא אך ורק בחצוצרות ומאחרנו ארבעה טיפולים שלמים (שאיבה+החזרה) ושלשה החזרות ממוקפאים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית