שאלות...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/11/2001 | 00:36 | מאת: אחת

פרופ' זיידמן שלום, החודש עברתי מטיפול של איקקלומין + כוריגון להזרקות גונל F + כוריגון. אתמול, ביום ה-12 למחזור, עשיתי מעקב זקיקים ודם ונראו כעשרה זקיקים בגדלים שבין 13 ל-17 מ"מ ורירית 10 מ"מ, היום הזרקתי כוריגון ומחר אני אמורה לעבור הזרעה. משום מה נכנס לי פחד שהביוץ היה היום ופיספסתי אותו, מה דעתך?? האם לפי בדיקת הדם שעשיתי אתמול אפשר לדעת במדוייק מתי אמור להיות ביוץ? ועוד שאלה.. מזה יומיים אני סובלת מתופעות של לפני מחזור, כאבי בטן, גודש בשדיים וכו'. האם ייתכן כי אלה תופעות לוואי של הגונל F? תודה.

מאד לא סביר, על פי גודל הזקיקים, שכבר בייצת. יתכן ותופעות הלוואי שאת מתארת אכן קשורות לשינויים ההורמונלים בעקבות הגירוי השחלתי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית