פרולקטין גבוהה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/11/2001 | 21:38 | מאת: שיר

בבדיקות הורמונליות לפני התחלת הפריות בשל בעיות אצל הגבר נמצא פרולקטין 1400 שאר הבדיקות ההורמונליות תקינות, צילום רחם תקין. מה אומר ממצא זה. האם כדאי לטפל לפני ההפריות או במהלכן. תודה על תשובתך, שיר

פרולקטין גבוה הוא מצב שמחייב בירור, רצוי לפני תחילת כל טיפול. בשלב ראשון עליך לחזור על הבדיקה אחרי 3 שעות מהרגע שהתעוררת. הרופא המטפל יסביר לך את הבדיקות הנדרשות במסגרת הבירור במידה והבדיקה החוזרת תהיה גם גבוהה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית