זריקת פוסטימון+d

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/11/2001 | 18:30 | מאת: די

אני אמורה לקחת כל יום במשך 14 יום זריקה שנקראת DIPHERELINE0.1mg מה זאת הזריקה ? ומה תפקידה ? מה תופעות הלוואי שיש בא (לא היה עלון בעברית האם זה מותר?) אח"כ אני אמורה לקחת זאת יחד עם זריקת פוסטימון, מה הקשר בינהם ?

דיפרלין, מוכרת יותר בשם של יצרן אחר כ"דקפפטיל". תפקיד התרופה בטיפולי פריון היא בעיקר למנוע ביוץ מוקדם. תופעות הלוואי מרובות וכוללות בייחוד תופעות של גיל המעבר, בעקבות דיכוי בהפרשת האסטרוגן על ידי השחלה. כמובן שמתן התרופה בשילוב עם תרופות אחרות, כמו פוסטימון (שתפקידו לגרום להשראת ביוץ) מונע את רוב תופעות הלוואי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית