פרוגילוטון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/11/2001 | 13:22 | מאת: מירי

שלום רב! רציתי בבקשה לשאול האם בזמן לקיחת פרוגילוטון יש סיכוי להכנס להריון ומתי מתרחש ביוץ כשלוקחים פרוגילוטון (כאשר מסיימים כדורים לבנים ומתחילים כדורים חומים?) ז"א כשלוקחים כדורי פרוגסטרון? האם יש בעיה להרות תוך כדי נטילת פרוגילוטון? ים תודות וסוף שבוע נעים!!!

ניתן להרות תוך נטילת פרוגילוטון, ואז קרוב לודאי שהביוץ יתרחש במועד הרגיל. אבל, לעתים נטילת פרוגילוטון (בייחוד הכדורים החומים) עשויה בכל זאת למנוע את הביוץ. הפרגילוטון לא פוגע בהריון ועשוי אפילו "לתמוך" בו.

18/06/2007 | 22:05 | מאת: שרון

קראתי תשובות שונות של רופאים בנוגע לשאלה האם פרוגילוטון עלול לפגוע בהריון -מה דעתך ? יש לציין כי בעלון לצרכן נאמר כי יש להימנע מלהיכנס להריון בזמן השימוש בפרוגילוטו (חומים+לבנים)

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית