סכוי הצלחה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/11/2001 | 08:10 | מאת: דלית

שלום האם אפשר לדעת בערך מה סכוי הצלחה שלי ושל בעלי המצב הוא כזה *אצלי הכל תקין *אצל בעלי כמות הזרע היא קטנה מאוד מאוד עקב טיפול כימוטרפי לפני 7 שנים יש לו זרע מוקפא מלפני הטיפול *אין לנו ילדים והאם יש טיפול היכול לעזור לבעלי ליצר תאי זרע באופן נורמלי?

במידה ויש מספיק זרע מוקפא באיכות טובה, הרי שאין לך סיבה לדאגה, וכל עוד יש מספיק זרע סיכוייך טובים. כיום גם עם מעט מאד זרע (תאים בודדים בתנועה) ניתן בדרך כלל להשיג הריון בעזרת טיפולי הפריה בשילוב עם מיקרומניפולציה (ICSI). בדרך כלל לא ניתן לשפר את יצור הזרע במידה והפגיעה היא באמת כתוצאה מהטיפול הכימותרפי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית