תרומת ביציות או הפרייה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/11/2001 | 20:40 | מאת: איילת

שוב שלום, המשך לשאלה ששאלתי מוקדם יותר:: אילו בדיקות יש לבצע לפני שמתחילים בתהליכים של הפרייה או תרומת ביציות, (אני רוצה לציין שהבדיקות ההורמונליות תקינות לחלוטין,) קשר לשלבים במחזור החודשי וכד', ? אני מבינה שאין אפשרות להרחיב כאן יתר על המידה, אבל גם המידע שהרופא המטפל נותן לא מספק אותי, מה גם שעדיין לא רציתי לחשוב בכלל על תרומת ביציות . איך אפשר לקבל מידע מפורט על הנושאים הנ"ל ? אודה לך על התייחסותך והכוונתך במהרה, אני לחוצה בזמן , והמידע חשוב לי ביותר, אני חייבת לעשות הכל על הצד הטוב ביותר, ולא להחמיץ הזדמנות אחרונה, כך אני רואה את זה. (להזכירך, אין לי ילדים וזאת שאיפתי ). איילת

בתרומת ביציות הבדיקות שנחוצות די זהות לאלו שנדרשות לפני כל טיפול עם הפריה חוץ גופית. אני ממליץ לפנות למידע מפורט לרופא שמתמחה בנושאי הפריה חוץ גופית, רובם גם מסייעים בתהליך תרומת הביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית