היפרסטימולציה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/11/2001 | 18:02 | מאת: שי

מדוע הריון יכול להחריף את התופעה? האם ניתן להגיע להיפרס' גם עם ערכי E2 לא גבוהים (4000+ בערכים חדשים). הסימפטומים אצלי: נפיחות בטו ורגישות בשחלות (מעין תופעת בעירה,שלצערי מוכרת לי יותר כסממן למחזור מתקרב מנסיונות כושלים בעבר).

ההריון מפריש את הורמון ההריון או הבטא HCG, שזהה למעשה לזריקות הכוריגון. עקב פעילות דמוית ההורמון LH, מגרה הורמון ההריון את השחלות ומחמיר את גירוי היתר. תפיחות של הבטן עשויה להעיד על גירוי של השחלות, ואם המצב נמשך או מחמיר יש להיבדק מיד על ידי הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית