בטא רביעי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/11/2001 | 16:28 | מאת: סיגל

פרופסור זיידמן היקר. ראשית אפתח ואומר כי מלאכתך היא בבחינת מלאכת קודש. העידוד .התגובות המהירות והתשובות המפורטות מאפשרות לנו לפחות להבין את אשר אנו עוברות. כאשר לשלוט במצב וודאי שאיננו יכולות . אני מרשה לעצמי לדבר בשם כולן. וכמובן שאלה עברתי עד כה 3 בדיקות בטא שלא בישרו טובות . הומלץ לי היום לעשות את הרביעית ולפתע עלו הרמות הן של הבטא הן של הפרוגסטרון והן של הE2 המפתיע מכולם כמו כן החלו לי כעת הפרשות מעטות ביותר בצבע חום שנראה כמו התחלה של מחזור והומלץ לי שוב להמשיך עם תמיכה עד ליום א. אני היום הכי מבולבלת מכל הימים . ארצה מאוד לקבל את התיחסותך לשמשמעותן של התוצאות והשלכותיהן השונות. להלן פירוט תוצאות באט רשון ביום ה21 מהביוץ 145 כעבור יומיים245 כעבור יומיים עלה רק ל289 והיום שוב קפיצה ל438. הפרוגסטרון בפעם הראשונה 41.8 כעבור יומיים ירד ל28.3 כעבור יומים ולאחר תמיכה עלה ל47.47 והיום 52.8. הE2 ביום הראשון 533 כעבור יומייםירד ל499 וכעבור יומיים ירד תהומית ל247 והיום עלה שוב ל338. האם אוכל לקבל את פרשנותך. מודה מקרב הלב.

מהלך הבטות המעט "איטי" שלך מחייב מעקב צמוד, מאחר ובהחלט ייתכן שמדובר בהריון תקין (למשל במקרה ומדובר בהריון שהחל כתאומים ונמשך באופן תקין כעובר בודד), אך יש תמיד לוודא שלא מדובר בהריון לא תקין, לדוגמא הריון חוץ-רחמי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית