בדיקת הריון - עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

07/11/2001 | 08:42 | מאת: קרין

שלום רב, אני לאחר החזרה של עוברים מוקפאים ללא קבלה של כוריגון כפי הידוע, ביצעתי הבוקר היום ה-11 להחזרה בדיקת הריון ביתית, התוצאה היתה שלילית, אני בלחץ עם המון כאב ששוב זה לא הלך לאחר הפרייה רביעית אני מאד מיואשת ואין לי מאיפה להמשיך ולשאוב כוחות, יש לציין שעדיין לא עשיתי בדיקת דם , עד כמה בדיקת הריון יכולה להיות אמינה, לאחר שלאורך התקופה קיבלתי גם זריקות גסטון וכמו כן נרות אוטגסטן תודה מראש

בדיקה ביתית בהחלט עשויה להיות לא מספיק מדויקת בשלב כה מוקדם. כך שמומלץ לבצע בדיקת דם לפני שמסיקים מסקנות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית