פוריות - AFC - זקיקים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/12/2020 | 16:53 | מאת: תמר

שלום פרופסור יקר, אני התחלתי סבב לפני פחות משבוע, באולטרסאונד של יום 2 נצפו 9 זקיקים. מה הסיכוי שבסבב הזה יהיו יותר מ- 9 ביציות ? האם זה הגיוני? או שזה המקסימום לסבב הזה ? בנוסף , הבנתי שהשחלה משחררת מידיי חודש זקיקים ויש גלים וזה משתנה מחודש לחודש. מה ניתן לעשות ? ואיך התהליך הזה עובד? אשמח להפניה לחומר מקצועי אם יש כזה . תמר

ה- AFC לא תמיד משקף את מספר הביציות שיושגו. מאחר וישנם באמת הבדלים בין החודשים, מקובל לבצע מספר טיפולים בהנחה שלפחות חלק מהם יהיו בחודשים מוצלחים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית