שאיבה והחזרה. בהרדמה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/11/2020 | 09:38 | מאת: לילי

שוקלת לעבור ,הפריה לאחר שנכשלתי במספר הזרעות אך מאוד חוששת אני וגיניסטית וכל סוג של חדירה כואבת לי מה קורה ביום השאיבה האם בודקים אותי לפני ההרדמה בדיקה גניקולוגית? או שרק ללאחר ההרדמה מתחילים בהליך ? ובנוגע להחזרת העוברים האם אני יכולה לבקש לעשות בהרדמה אם כן זאת הרדמה ארוכה או קצרה.? זה כמו השאיבה או יותר קצרה? והאם זה מסוכן לעשות 2 הרדמות בזמן כזה קצר?

רק לאחר ההרדמה מתחילים בהליך. בהחזרת העוברים את יכולה לבקש לעשות בהרדמה. זו הרדמה קצרה יותר. לא מסוכן לעשות 2 הרדמות בזמן כזה קצר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית