פרוטוקול ארוך............

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/11/2020 | 13:20 | מאת: אלה

שלום פרופ' זיידמן, רזרבה נמוכה ואני לקראת התחלה של פרוטוקול ארוך בפעם השניה לאחר שהוא הביא לי הכי הרבה ביציות, הפריות ואף הריון ראשון שלצערי נגמר בשבוע 6 (6 סבבים עד כה). האם יש דרך כלשהי למנוע דיכוי מלא של השחלות בפרוטוקול זה? משהו שאני יכולה לעשות בכדי לדאוג לסבב תקין? מציינת שמתחילה דקא ביום 21 והחל מיום ראשוו למחזור מוסיפה מנופור 375. המון תודה!

אפשר על יד החלפת הדקא בתרסיס כמו סינרל להפחית את שיעור הדיכוי של השחלות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית