שוקלת לקבל תרומת בייצית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/11/2020 | 11:26 | מאת: דינה

שלום בת 46 ויש 2 ילדים ביולוגיים שוקלת לקבל תרומת ביצית ולכן רציתי לדעת האם לאחר ההריון לא יהיה שום קשר ביולוגי-גנטי ביני ובין היילוד,או שזה לא בדיוק ככה כי קראתי ושמעתי בכל מיני מקומות שלמרות שזו ביצית לא שלי-במהלך ההריון בכל זאת חלק מהגנים עוברים בדם או משהו כזה אשמח אם תבהיר ותחדד לי סוגיה זו. תודה.

אין מעבר גנים, אבל לסביבה התוך רחמית י השפעה על התבטאות הגנים. כלומר אותו עובר ברחם שלך עשוי לתת תוצאה שונה מאשר ברחם של אישה אחרת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית