פרוטוקול.

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/11/2020 | 14:24 | מאת: שיני

הרופא אמר לי להתחיל 3 ימים דקפפטיל ביום הראשון לווסת ומהיום השלישי גם גונאל וגם דקפפטיל ולאחר 6 ימים לבדיקות מעקב והמשך זריקות נשמע כמופרטוקןל קצר או ארוך? כמה ימים לדעתך מזריקיים את ההורמונים?עד לשאיבה בנוסף להוסיף רצתי לשאול מה מרגישים בשאבת ביציות האם זה כל כ מפחיד וכואב כמו שמתארים את זה ? אני ממש החרדות שלא יהיה לי גירוי יתר בשחלות והררדמה מפחידה אותי אשמח לקבל תשובה מרגיעה כמה שניתן תודה

בד"כ מזריקים כשבועיים. שאיבת ביציות היא לא פעולה קשה ובד"כ מלווה במעט מיחושים בלבד. סיבוכים כמו גירוי יתר או בהקשר להרדמה נדירים כיום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית