האם יש קשר לכליות....

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/11/2020 | 00:46 | מאת: לואי

שלום בת 29 בטיפולים נאמר לי מרופא אקראי שעשה לי תלת מימד אחרי הסרת מחיצה ,שכדי לעשות סיטי כליות או בדיקת כליות.. בעצם טען שיש ל 40 אחוז בעיה בכליות לכל מי שהיה מום ברחם מחיצה וכו.. הרופא שלי אמר שאני לא חייבת לעשות..בכל זאת לא מבינה מדוע האם כדי בכל זאת לעשות האם יש קשר בין הדברים? תודה רבה (: /

מאחר והרחם והכליות נוצרים באותו זמן בחיים העוברים, הרי שמומי רחם קשורים לעתים למומים מלידה בכליות. כמובן שמחיצות קטנות ברחם מאד שכיחות ומומים משמעותיים בכליות נדירים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית