מחזור לאחר ציטוטק

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/11/2020 | 11:15 | מאת: יעל

שלום פרופ בת 40, לאחר הפלה בשבוע 9. 4.10 ציטוטק 11.10 מנה שניה של ציטוטק עקב שארית קטנה 18.10 באולטרסאונד רחם נקי לגמרי, רירית 8, 3 זקיקים גדולים (17-21) בשחלה שמאל. 22.10 אסטרדיול 2796 LH-1.8 P- 3 FSH-1.9 כלומר טרם היה ביוץ למרות זקיקים גדולים. מאז ללא בדיקות נוספות, ממתינה למחזור כדי להתחיל טיפול נוסף. כבר כמעט 5 שבועות מההפלה ולא מגיע מחזור. האם זקיקים גדולים לא אמורים לסמן שהביוץ קרוב והמחזור צפוי להגיע שבועיים לאחר מכן? מתי צפוי להגיע מחזור? האם יש צורך בהמשך בירור? יש לציין שהמחזור שלי היה תמיד סדיר לגמרי ללא איחורים. תודה מראש.

06/11/2020 | 12:16 | מאת: יעל

רוצה להוסיף, בד"כ לאחר ביוץ חום הגוף שלי עולה ויורד יום לפני הופעת המחזור. מאז ההפלה חום הגוף לא עלה. האם יתכן שלא היה ביוץ למרות שהיו זקיקים גדולים? או האם יתכן שהיה ביוץ בלי עלית חום הגוף?

בד"כ לאחר הפלה הווסת מגיעה תוך כארבעה עד שישה שבועות. יתכן שלא היה ביוץ למרות שהיו זקיקים גדולים, ושכיח יותר שיהיה ביוץ בלי עלית חום הגוף.

06/11/2020 | 18:57 | מאת: יעל

תודה רבה על המענה. האם יגיע מחזור גם ללא ביוץ או שיתאחר בחודש נוסף?

בד"כ יגיע אחרי ביוץ

07/11/2020 | 22:12 | מאת: יעל

תודה. התחילה אתמול מעט הכתמה חומה, ללא דם טרי. האם יתכן וזה מחזור? מאוד רוצה להתחיל טיפול נוסף, האם אצטרך להמתין חודש נוסף עד למחזור נורמלי? או שלעשות בדיקות דם ואם ההורמונים תקינים אפשר להתחיל?

אפשר לעשות בדיקות דם ואם ההורמונים תקינים אפשר להתחיל.

08/11/2020 | 13:48 | מאת: יעל

עשיתי הבוקר בדיקות דם- אסטרדיול 899 פרוגסטרון 3.2 LH-1.2 הכתמות חומות מינימליות, לא מתפתח דימום. מה קורה פה? נראה שאני בכלל לפני ביוץ? כבר לפני 3 שבועות היו זקיקים בגודל 17-21. האסטרדיול היה כבר קרוב ל-3000. איך ירד בלי שהיה ביוץ? למה היו הכתמות בשלב הזה? האם להמשיך להמתין למחזור או שצריך להמשיך בירור?

נראה שהווסת מתקרבת

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית