הורמונים לאחר הפלה טבעית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2020 | 10:09 | מאת: אלה

שלום פרופ', לאחר הפלה טבעית בשבוע 6 אני עוקבת אחר ירידת בטא וביום חמישי בנוסף לבטא עשיתי בדיקה הורמונלית להבין איפה אני נמצאת מבלינת המחזור החודשי. אציין שב18/10 לפני שקיבלתי מנת ציטוטק שניה נאמר לי כי רואים זקיק חדש 15 מ"מ וכי נשארה שארית קטנה ברחם בגודל 4 מ"מ. בדיקת דם 29/10- בטא 13.3 אסטרדיול 202 פרוגסטרון 2.6 LH 1 בנוסף אתמול היה דימום קל שנאמר לי כי יתכן והיה כי עדין יש שארית. אני מעט מבולבלת מהתוצאות שכן הן מתאימות לימים הראשונים של הוסת אך זה לא מסתדר עם העובדה שלפני פחות משבועיים עוד היה זקיק לא מאוד מפותח. האם יתכן שהדימום של אתמול היה בעצם היום הראשון למחזור והדימום היה מאוד קל כי לאחר ההפלה לא נשארה רירית משמעותית? האם זה יתכן למרות שלא עברו שבועיים מאז שכביכול אמור להיות ביוץ? תודה!

תכן שהדימום של אתמול היה בעצם היום הראשון למחזור. יתכן ובהמשך המעקב יהיה ביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית