אופן נטילת ויטמין e בפרוטוקול החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/10/2020 | 08:05 | מאת: לאה

שלום פרופ' אני בתחילת פרוטוקול החזרת עוברים (אסטרופם 3 פעמים ביום), המדקר שלי הציע להוסיף ויטמין e עד "הביוץ" (עד הוספת פרוגסטרון). רציתי לוודא- האם נוטלים ויטמין e רק עד הביוץ? או שאמורים ליטול אותו עד בדיקת הבטא? הפסקתו הפתאומית לא גורמת לשיבוש?

30/10/2020 | 11:28 | מאת: H

שלום, Ivf אין תגובה להורמונים, מה יכול להיות הסיבה איז טיפול חלופי יכול להיות לתאים? תודה

ויטמין E לוקחים בדרך כלל ברצף, לפי החסר שאובחן. תמיד אפשר לנסות פרוטוקול חילופי במקרים של תגובה מאכזגת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית