מינון דוקסילין- די דחוף. תודה!

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/10/2020 | 12:38 | מאת: ענת

היי פרופ׳ זיידמן, בהמשך לשאלתי הקודמת, שוחחתי עם הרופא והוא אמר שלגישתו אין צורך גם בדוקסילין במקביל לדקסמטזון. עם זאת, לאור בקשתי נתן לי מרשם של 100 מג פעמיים ביום החל מהיום. ***מציינת שהוחזרו 2 עוברים יום 5 (בלסטוציסטים) ולכן למעשה הדוקסילין ילקח מיום 6 עד יום 11. *** ההנצה בוצעה לבלסטוציסט (בניגוד למקובל שבדכ עושים הנצה לעובר יום 3). האם אין בעיה עם זה? שואלת כיוון שידוע לי שדוקסילין אסור בהריון והמועד בו אני מתחילה לקחת את הדוקסילין הוא ביום 6 לחיי העובר. מפחדת שלא ייצר מומים במקרה וההריון יקלט. תודה!

30/10/2020 | 17:38 | מאת: ענת

התחלתי עם הדוקסילין במינון 100 מג פעמיים ביום החל מיום 6 לחיי העובר (יום לאחר ההחזרה של בלסטוציסט שעבר הנצה). במידה ותאמר שעדיף לא לקחת, האם מותר להפסיק באמצע? לא יודעת אם להמשיך עם הדוקסילין או להפסיק. מפחדת שייצר מומים בעובר. תודה

דוקסיליו משפיע מעט על העצמות של העובר, וייקח עוד הרבה שבועות לפני שיהיו לא עצמות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית