שימור פוריות האם היה נכון להתחיל החודש

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/10/2020 | 06:57 | מאת: טובי

שלום בת 40. פרופיל הורמונלי ביום רביעי לווסת fsh 10.2 e2 203. חודש שעבק הקדים לי הוסת אזצלא יכולתי להתחיל טיפול בגלל החגים. החודש התחלתי הזרקות. אולם אני קצת מודאגת ומקווה שעושה את הדבר הנכון בגלל שהחודש בבדיקת דם ביום 3 לווסת ה e2היה גהוהה. בין 400 ל500 ולכן חשבתי שלא יתנו לי להתחיל החודש. את ה fsh לא בדקו החודש. בusנמצאו רק 3 זקיקים בכל שחלה. הטיפול יקר מאודדד ואין לי ספסוד מהקופה. מהייתי שמחה לשמוע האם היה עדיף לחכות לחודש הבא בכזה מצב או כן להתחיל החודש?

אם יש מעט זקיקים, ביחס לציפיות של הרופא, כדאי לשקול ביטול של המחזור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית