אוביטרל ובדיקת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/10/2020 | 11:03 | מאת: אוריאן

היי, האם בדיקת הריון חיובית 5 ימים לאחר קבלת אוביטרל מעידה על הריון? או שזה שאריות אוביטרל? כמה זמן לוקח עד שהאוביטרל מתנקה מהגוף?

שאריות אוביטרל. לאוביטרל לוקח 10-14 יום להתפנות מהגוף.

26/10/2020 | 11:44 | מאת: אוריאן

מדוע כל רופא אומר משהו אחר? זה לא משהו שנבדק? ישנם רופאים שטוענים שבדיקת הריון שבוע לאחר אוביטרל תיתן תוצאה אמינה במידה וחיובית. אשמח לדעת מדוע הדעות חלוקות? תודה רבה!

כי אחרי שבוע מקבלים תוצאה נמוכה, שיש רופאים שכבר סומכים עליה, ויש רופאים שמעדיפים תשובה יותר ברורה וחד משמעית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית