הפסקת פרוגסטרון-ללא הצלחה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/10/2020 | 14:18 | מאת: מיכל

שלום, בהריון אחרי החזרת מוקפא על בסיס טבעי. ניתן קרינון אחד. בתחילת שבוע 9 אמרו לי להוריד בהדרגה ז"א לקחת לקחת יום כן יום לא 3 פעמים ואז להפסיק, יום לפני הפעם האחרונה שהייתי צריכה לקחת התחיל כמו דימום, כמו לפני מחזור, הפרשות חומות ומעט כתמים חומים. נאמר לי לחזור לקחת יום יום ואחרי שבוע שוב להפסיק בהדרגה. כך עשיתי, הפעם הצלחתי לסיים את ההדרגה והפסקתי לחלוטין יומיים אחר כך שוב התחילו אותן הפרשות. אני עכשיו שבוע 12. בפוריות אומרים לי שהטיפול בי הסתיים ושעלי להתייעץ עם רופא נשים ורופא הנשים אומר לי שזה לא מעניינו. בפוריות הציעו לי להמשיך לקחת עוד שבועיים יום כן יום לא (לקחתי אתמול ושלשום ברצף כי לא היה לי את מי לשאול) אשמח לשמוע חוות דעתך. אגב בנתיים אולטרסאונד שנעשה בשבוע 10.5 היה תקין עובר היה בגודל שבוע 11. רוב תודות

אין הוכחות שתמיכה מעבר לשבוע 8-10 מועילה, אבל היא כנראה שלא יכולה להזיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית