טיפול IVF אצלך עם זרע תורם-האם ניתן ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/10/2020 | 16:24 | מאת: שי

אשמח מאוד לתשובתך .. כי הבנתי שעם זרע תורם - ניתן לטפל רק במרפאות הציבוריות .. תודה רבה...

ניתן לטפל עם זרע תורם גם אצל רופא פרטי שקשור לבית חולים פרטי/'ציבורי כמו אסותא. למעשה בנקי הזרע הגדולים ביותר בישראל פועלים דווקא בבתי חולים פרטיים.

23/10/2020 | 18:22 | מאת: שי

האם מדובר בזרע תורם מבית חולים פרטי ואז עלות מנת זרע היא גבוהה יותר ? או שניתן גם להעביר את הזרע מבית החולים הציבורי - לאסותא . אגב-אסותא זה פרטי.. לא? תודה..

ניתן גם להעביר את הזרע מבית החולים הציבורי - לאסותא . אסותא זה פרטי בבעלות מכבי, ומשמש גם כבית חולים ציבורי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית