הריון בטיפולי ivf .

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/10/2020 | 17:06 | מאת: Inbar

שלום, אני אחרי החזרת עוברים. בדיקת דם שעשיתי אחרי 11 יום להחזרה יצאה 15iu/l. בדיקה נוספת יומים אחרי יצאה 20iu/l. מה זה אומר לגבי ההריון ? בנוסף אני לוקחת מיום שאחרי השאיבה, פעמים ביום קרינון ו3 פעמים ביום אסטרופם. החזה שלא מאוד רגיש בפיטמות, והבטן מראה כאילו חודש 3 בהריון. אציין שמבחינת תזונה אני מקפידה על תזונה נכונה והמשקל שלי תקין לגובה. האם זה תופעות לוואי של התרופות האלו או חלק מהתפתחות ההריון ? תודה מראש

הבא נמוך ומרמז לכיוון של היריון כימי. זה כנראה השפעה של התרופות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית