מתי בערך אמורה לקבל,...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/10/2020 | 20:36 | מאת: שאלה

שלום פרופ שאלתי פה לגביי מועד קבלת ווסת ולא ככ הבנתי את התשובה. קיבלתי ווסת ולקחתי 4 ימים אסטרופם וגינלי הייתי אמורה לעשות החזרה שהתבטלה , ונאלצתי לעשות היסטרו ניתוחית להסרת מחיצה קטנה ותיקון רחם דיסמורפי.. ביום של הניתוחית הייתי כבר ביום 13 למחזור ( שבדרכ ביום הזה אני לפני ביוץ ) ובאתי עם רירית 3 וזקיק 11.. וכבר עבר כמעט שבועיים מהניתוחית.. האם בגלל האסטרופם המחזור יתעכב ממש? או שאקבל בתאריך שאני אמורה לקבל? בערך כמה זמן עד שאמורה לקבל? תודה רבה !!

האסטרופם יכול לדחות בכמה ימים את הווסת. תלוי מתי התרחש החודש הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית