ציטוטק

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/10/2020 | 09:07 | מאת: יעל

שלום, קיבלתי אתמול מנה שניה של ציטוטק (600) עקב שארית קטנה, שבוע אחרי שקיבלתי 800 ציטוטק. הדימום לא מתגבר כלומר נמשכות הפרשות חומות שהן שארית של המנה הראשונה שקיבלתי. האם הדימום עוד יתגבר? מה עושים במקרה כזה?

אם הציטוטק לא יגרום לפליטת השארית, הרי שתופני להיסטרוסקופיה.

12/10/2020 | 20:58 | מאת: יעל

תודה על המענה. להמתין שבועיים לביקורת או לפנות כבר עכשיו לבירור? האם יתכן שההפרשות החומות הן השארית או שחייב להיות דם אדום גם אחרי המנה השניה של הציטוטק?

כדאי לחזור על בדיקת האולטראסאונד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית