רירית רחם עם נוזל בתוכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/10/2020 | 13:13 | מאת: ענת

שלום פרופ׳, אני בסבב החזרה טבעי אחרי סבבים שנכשלו על בסיס אסטרופם ועל בסיס מנופור. מחזירה 2 עוברים יום 5 בדירוג 4ab ו4bb. אני ביום ה-6 למחזור ויש עוד מעט הכתמות. היום הייתי באולטרסאונד והטכנאית ראתה רירית של 6.2 ״שבתוכה מעט נוזל״. בחיים לא היה לי דבר כזה ואני לא מבינה מה זה. אודה לאבחנתך וכן מה עלי לעשות. ביום ה-3 למחזור (לפני 3 ימים) לא היה נוזל ברירית ולעומת זאת היתה ציסטה קטנה של 21 ממ שכבר לא נראתה היום. האם הנוזל ברירית יכול להיות עוד שארית הדימום של המחזור? ממה זה נובע? האם יכול להיעלם עד ההחזרה? תודה

נוזל ברירית יכול להיות שארית הדימום של המחזור ויכול להיעלם עד ההחזרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית