משך זמן של 100 אחוז הישרדות הזרע להפרייה ברחם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/10/2020 | 18:33 | מאת: ירדן

שלום .. וחג שמח פרופ.זיידמן כמה זמן באופן בטוח לחלוטין - שורד זרע (שעבר השבחה.. להזרעה תוך ריחמית) ברחם? אני שואלת כי הזרעה אמורה להיות ביום חמישי - כשיום הביוץ ייצא ביום שבת - ואז יש יומיים הקדמה . (מכיוון שלא מבצעים הזרעות בשישי ושבת..) . האם הזרע יישרוד את היומיים הללו ? 2 . האם במקרה זה מומלץ פשוט לקחת אביטרל ביום ההזרעה ? או יום לפני ההזרעה ? ....

1. הזרע בד"כ טוב 24-48 שעות לאחר ההזרעה. 2. תלוי מה המטרה של האוביטרל.

09/10/2020 | 18:45 | מאת: ירדן-בבקשה עוד שאלה.....

אז..אם הביוץ יהיה רק לאחר יומיים והזרע שורד בטוח רק 48 שעות אז אולי עדיף לוותר החודש?.... לגבי האוביטרל - אני הבנתי שזה כדי שיהיה ביוץ במאה אחוז. האם הבנתי נכון? וגם נותן תמיכה כלשהי שמעלה את הסיכוי להרות . זה נכון ? האם היית ממליץ לקחת או לוותר - במקרה של ביוץ סדיר ? שאלה נוספת - האם הזרע טוב רק לאחר 24 שעות שמזריעים אותו ?..

הזרע טוב בעיקר כ- 24 שעות לאחר שמזריעים אותו. לעתים עדיף לוותר על חודש טיפול, אם לא בטוחים ביחס לתזמון.

10/10/2020 | 14:22 | מאת: ירדן

תודה...

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית