שאיבה רק של הביציות הבשלות או הכל?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/10/2020 | 19:48 | מאת: גיתית

שלום בבדיקת אולטראסאונד לפני שאיבה ראו זקיקים בכל מיני גדלים- כ- 25 בגודל 17 עד 22 והשאר קטנים- 14,15,12 7 וכו' 1. האם ישאבו רק את הזקיקים הגדולים שנראים בשלים? 2. מה קורה לקטנים אם לא שואבים אותם? 3. השאיבה היא למטרת שימור פוריות. הבנתי שמותר רק עד 20 ביציות אבל יש לי 25 ביציות. האם ישאבו את כל ה-25 ויקפיאו או שהרופא מוגבל עד 20? תודה

הרופא לא מוגבל ל- 20 ביציות ויקפיאו את כל הביציות הבשלות. ההגבלה ל- 20 ביציות קשורה רק להתחלת טיפול נוסף.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית