טיפולי IVF אם יחידנית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/10/2020 | 14:02 | מאת: דנה

שלום רב אני בת 42. בגיל 41 הקפאתי ביציות. כיום אני רוצה להכנס להריון מתרומת זרע. האם אוכל לעבור טיפולי IVF ולעבור שאיבת ביציות נוספת או שהאופציה היחידה היא הזרעה?

04/10/2020 | 19:23 | מאת: דנה

במסגרת 4 סבבים שעברתי לצורך שימור ביציות לפני שנה. אני פשוט לא רוצה לנצל את אותן ביציות כרגע אלא לשאוב שוב

את יכולה לעבור טיפולי IVF, אבל את לא יכולה כמובן להקפיא את הביציות אלא רקלהפרות אותן.

04/10/2020 | 21:32 | מאת: דנה

אבל אוכל שי]רו את הביציות ואז להקפיא אותם לעוברים עד שאחליט על החזרה או שאני חייבת מייד להחזיר אחרי שהופרו ואין אפשרות להקפיא אותן בינתיים?

אפשר להקפיא עוברים אם זה טיפול פריון ולא שימור פריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית