לא שלמה עם הפסקת תמיכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/10/2020 | 16:36 | מאת: אלה

ערב טוב פרופ' זיידמן, לאחר סבב 6 של ivf שסוף סוף נקלט הבטא לא עולה כמו שצריך ונראה כאילו זה הריון כימי. הפסקתי תמיכה מיום רביעי (קרינון אחרון בשלישי בבוקר) אך אני לא שלמה לחלוטין שלא חיכיתי עוד קצת עד שהבטא תפסיק לעלות. האם יש טעם לחזור לתמיכה עד הבדיקה הנוספת בשבוע הבא או שכך או כך מאוחר מדי? כבר 3 ימים ללא תמיכה מזכירה כי בטא ראשונה 9 ימים אחרי החזרה 17, יומיים אחרי 61, 17 ימים לאחר החזרה 152 ולמחרת 204. כאמור מבינה שזו לא עליה תקינה אך נתקלתי באסכולות שכל עוד עולה להמשיך תמיכה.

התוצאות לא מעודדות, אבל לא יכול להיגרם נזק מהמשך התמיכה, אם את לא חשה שלמה עם אובדן ההיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית