מתי לפי דעתך היה ביוץ ?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/09/2020 | 21:31 | מאת: אני

שלום התחלתי לבצע בדיקות ביוץ מהיום השביעי למחזור וכל הזמן היה קו אחד כהה ( תוצאה שלילית בימים 7+8+9 למחזור) ביום העשירי היו שני קווים כהים אך קו הבדיקה בהיר קצר יותר מקו הבקרה , חזרתי על הבדיקה באותו יום אחרי שעתיים וקיבלתי אותה תוצאה , את הבדיקה הייתי מבצעת כל יום באותה שעה , היום ( יום 11 למחזור) גם ביצעתי בדיקה וקיבלתי שני קווים אך קו הבדיקה אפילו בהיר יותר מאתמול יש לי כמה שאלות : , 1)האם התוצאה שקיבלתי ביום עשירי חיובית? 2)או שעצם העובדה שלא היו כהים באותה עוצמה אומר שהבדיקה שלילית?3) מתי היה ביוץ לדעתך ?? 4 ) האם באמת צריך לשכב על הגב אחרי יחסים בכדי להיכנס להריון? רק כך גדל הסיכוי להיקלט?

1. יתכן 2. לא 3. בד"כ כיממה לאחר בדיקה חיובית 4. לא זה מיתוס חמוד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית