מחיצה/המטומה .......

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/09/2020 | 11:11 | מאת: ליאן

פרופסור שלום , בתאריך 13.08 הוחזרו 2 עוברים טריים יום 3. בשבוע 6 וגם בשבוע 7 ראו יש עובר אחד עם דופק ושק חלמון ונראה שיש מחיצה שלא ידוע עם זה עובר נוסף שלא התפתח או המטומה .(שבוע 6 היה לי דימום דם טרי ונקי ללא גושים) הבדיקה הבאה ב15.10 במידה וזה שק נוסף שלא התפתח זה אמור לצאת לבד ? זה ייעלם ? מזה אומר ? האם יש אפשרות שעדיין יתפתח ויראו דופק בבדיקה הבאה ?

במידה וזה שק נוסף שלא התפתח זה אמור להיספג מעצמו. לא סביר שעדיין יתפתח ויראו דופק שני בבדיקה הבאה גם בשק הנוסף.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית