אסטרופם - החזרת מוקפא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/09/2020 | 09:53 | מאת: אורית

שלום רב , מנסה להבין - האסטרופם הבנתי שמונע ביוץ ומעבה את הרירית , מצד שני יודעת שהאסטרדיול ככל שגבוה מעיד על התפתחות הזקיקים.ונטילת האסטרופם מעלה את רמת האסטרדיול בדם אז אם יש זקיקים שגדלים איך אין ביוץ? ושאלה נוספת האם הגיוני שיש לי הפרשות נמתחות כמו של ביוץ יחד עם אסטרופם? שאלה אחרונה , מה אמורים לראות באולטרסאונד ובבדיקות הדם בעצם ביום 13 ומתי בגדול תהיה ההחזרה לאחר בדיקות אלו ? תודה רבה וחג שמח :)

אם האסטרדיול מופרש על יד הזקיק הוא יעבה את הרירית. אם מקבלים אותו מבחוץ הוא יעבה את הרירית ויעכב את הביוץ. ביום 13 רוצים לוודא שהרירית התעבתה מספיק. ההחזרה תקבע לפי היום בו הוקפא העובר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית