זריקת אוביטל באיחור?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/09/2020 | 09:14 | מאת: אילנה

שלום, אחרי טיפול בגונל (450) וסטרוטייד (0.25), ה-us ביום 10: 3 זקיקים 16,17 ו-19 E2 גבוה ופרוג' נמוך רירית 6.7. us שני ביום ה-11 חמישי בוקר, 3 זקיקים 17,19.30 ה-E2 עוד בעלייה ופרוג' בירידה, רירית של 7.7. אוביטל תוזמן רק לשבת לפנות בוקר לשאיבה בראשון אחהצ. בשאיבה, לא היו ביציות. האם זה אומר שהיה ביוץ לפני זריקת האוביטרל? מנסה להבין לפעם הבא..לא כדאי להתחיל מעקב us מוקדם יותר?

בד"כ אם היה ביוץ יראו את זה לפני השאיבה.

14/09/2020 | 13:54 | מאת: אילנה

תודה רבה על תשובתך. לפי מה רואים בשאיבה שכבר היה ביוץ? איפה אמורים להיות הזקיקים בזמן השאיבה?

אם יש זקיקים צלולים בשחלות בד"כ זה מורה על כך שעוד לא היה ביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית