לקחתי גלולות לתקופה קצרה מידי כנראה ... כיצד להמשיך?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/09/2020 | 14:15 | מאת: רונית

לקחתי גלולות יאז למשך 10 ימים מתאריך 21/8/2020-30/8/2020 ועד היום (עבר שבוע וחצי 10 ימים) לא הגיע מחזור מחזור/דימום יש לי התכווציויות "כאבי מחזור" אך הוא לא מגיע הערכים בדם מהיום אסטדריול - 175 pmol/L LH 63.70 IU/L פרוגסטרון - קטן מ 2 1.האם יגיע דימום? 2.עד מתי סביר עוד לחכות על מנת שיגיע? 3.אם ארצה לקחת שוב גלולות כדי לגרום למחזור- כמה ימים עליי לקחת ואיזה גלולות יתאימו למקרה שלי ולכמה ימים לקחת?

1. כן. אבל לא בקרוב. 2. כמה שבועות. 3. זו גלולה חלשה אז רצוי לפחות שבועיים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית